Facebook Pixel Φίλιππος Βέροιας - Φοίνικας Σύρου: "Κουρσάρος" στην Βέροια ο Φοίνικας Σύρου - Σήκωσε το Λιγκ Καπ για δεύτερη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-18 22:40:00

"Κουρσάρος" στην Βέροια ο Φοίνικας Σύρου - Σήκωσε το Λιγκ Καπ για δεύτερη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κουρσάρος" στην Βέροια ο Φοίνικας Σύρου - Σήκωσε το Λιγκ Καπ για δεύτερη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μέρα μετά τη νίκη πρόκριση επί του Ολυμπιακού η ομάδα από το νησί του Αιγαίου δεν συνάντησαν αντίσταση και κέρδισαν και τον Φίλιππο Βέροιας στο "Δ. Βικέλας" κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, μετά από εκείνον του 2012

Φίλιππος Βέροιας - Φοίνικας Σύρου: Μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος να χάθηκε, όμως οι "Πειρατές" κατέκτησαν αυτό του Λιγκ Καπ νικώντας στον τελικό την ομάδα της Ημαθίας με 3-1 σετ. Στον αγώνα της Κυριακής (18/4) οι νησιώτες ήταν κυρίαρχοι, εκτός από το τρίτο σετ, και με ηγέτη τον Ιγκόρ Γιούρισιτς έφτασαν δίκαια στη νίκη και τον τίτλο.

Στο πρώτο σετ, με πρωταγωνιστή τον Πρωτοψάλτη, πήραν από την αρχή διαφορά (13-18), ενώ εύκολα έφτασαν και στο στο 15-21 και στο τελικό 15-25 κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο σετ είχαμε ντέρμπι λόγω των λαθών της ομάδας του Φοίνικα. Παρόλα αυτά με δύο άσους από τον Στερν οι Συριανοί προηγήθηκαν με 16-17 και με αιχμή του... δόρατος τον Ράιτς έφτασαν στο 2-0 με 21-25. 

Οι παίκτες της Βέροιας θα αντιδράσουν και με τον Μαυροβουνιώτη  θα φτάσουν να προηγούνται με 18-9, όμως οι "Πειρατές" θα φτάσουν σε απόσταση... βολής στο 20-22. Όμως οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν ψύχραιμοι και θα κάνουν το 1-2 με 25-22. Στο τέταρτο σετ ο Φοίνικας προηγήθηκε με 3-6 μετά από χαμένη επίθεση του Τζιουμάκα. Οι Συριανοί είχαν το πόδι στο γκάζι και κατάφεραν να φτάσουν στο double score (7-14) με τον Στερν. Ο Φίλιππος όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και μείωσε σε 19-21 με μπλοκ του Γάτση. Ο Στερν έδωσε τέλος στο σερί της ομάδας της Ημαθίας με τον Φοίνικα να κατακτά το σετ με 20-25 και τον τίτλο.

Δείτε τα highlights του Φίλιππου Βέροιας - Φοίνικας Σύρου



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags