Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε φόρα ο Τσιτσιπάς! Πέρασε στον τελικό του Barcelona Open - Πάει για δεύτερο σερί τίτλο!
Άλλα Σπορ
| 2021-04-24 16:15:00

Πήρε φόρα ο Τσιτσιπάς! Πέρασε στον τελικό του Barcelona Open - Πάει για δεύτερο σερί τίτλο! (vid)

Sportdog Team
Πήρε φόρα ο Τσιτσιπάς! Πέρασε στον τελικό του Barcelona Open - Πάει για δεύτερο σερί τίτλο! (vid)

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που προκρίθηκε στον τελικό της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ναδάλ ή Καρένιο Μπούστα. Πάει για δεύτερο σερί τίτλο ο "Τσίτσι" μετά από αυτόν στο Μόντε Κάρλο!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ασταμάτητος είναι το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας πρωταθλητής, καθώς κέρδισε και τον Γιάνικ Σίνερ (Νο.19) με 6-3, 6-3 σε 83 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Barcelona Open, όπου περιμένει τον Ράφα Ναδάλ ή τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε πριν λίγες ημέρες τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο και παραμένει φέτος αήττητος στο χώμα, αφού δεν έχει χάσει ούτε σετ (17-0)!

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 κόσμου επιστρέφει στον τελικό του Barcelona Open για πρώτη φορά μετά από το 2018 (είχε χάσει από τον Ναδάλ) και φτάνει στις 26 νίκες μέσα στο 2021, πρώτος μαζί με Ρούμπλεφ.

Από την άλλη αυτός θα είναι ο 3ος τελικός του στο 2021. Έχει μια ήττα στο Ακαπούλκο και μια νίκη στο Μοντε Κάρλο. Είναι μάλιστα ο 2ος συνεχόμενος αφού την περασμένη Κυριακή έπαιξε στο Monte Carlo Masters. 

Συνολικά ο τελικός της Κυριακής θα είναι ο 15ος στην καριέρα του με τον πρώτο να τον είχε δώσει στη Βαρκελώνη το 2018. Θα διεκδικήσει από Ναδάλ ή Μπούστα τον 7ο τίτλο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags