Facebook Pixel ΑΕΚ: Μπράβο ρε ΑΕΚάρα - Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικού του Ευρωπαϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-24 16:48:00

Μπράβο ρε ΑΕΚάρα - Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικού του Ευρωπαϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο ρε ΑΕΚάρα - Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικού του Ευρωπαϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ένωση έβγαλε χαρακτήρα, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ κόντρα στη Γκορένιε και πήρε "χρυσή" ισοπαλία (31-31) που την στέλνει στον μεγάλο τελικό!

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει μέχρι και με επτά γκολ διαφορά από την Γκορένια εκτός έδρας, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και έφτασε σε μεγάλη ανατροπή, με το τελικό 31-31 να της δίνει την πρόκριση για τον τελικό του EHF European Cup!

Η Ένωση, που είχε επικρατήσει με 31-29 στο πρώτο ματς προκρίθηκε στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης και περίμενει την αντίπαλό της από το ζευγάρι της Ανόρθωσης με τον Ίσταντ. Δεν αποκλείεται να έχουμε ελληνοκυπριακή μάχη στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 15 και 22 Μαΐου. Η ΑΕΚ έκανε μία τεράστια ανατροπή στο ματς αφού βρέθηκε να χάνει ακόμη και με επτά τέρματα. Με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο όμως απέσπασε υπερπολύτιμη ισοπαλία (31-31) που της έδωσε την πρόκριση.

Οι Σλοβένοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο πεντάλεπτο με δύο γκολ του Βέρντινεκ. Οι Σλοβένοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν απάντηση σε κάθε πρόβλημα που τους έβαζε η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια.

Με ηγέτες και σκόρερ του Ταϊνίκ και Γέρντινεκ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 17-10 στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ έτρεξε να μαζέψει τη διαφορά με Κεδέρη και Λέμος αλλά οι Σλοβένοι με έφτασαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να προηγούνται με 19-13 με την ΑΕΚ να μην παρουσιάζει καλή αμυντική εικόνα στα πρώτα 30 λεπτά του επαναληπτικού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ΑΕΚ ανέβηκε κατακόρυφα. Με τους Τζηρα, Λέμος και Μπουνέτα να βρίσκουν γκολ, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά, γεγονός που της έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Η Ένωση στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, έκανε την τεράστια ανατροπή, προηγήθηκε με τον Φλορίδο και οι Σλοβένοι απλά έφτασαν στο 31-31 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ προκρίνεται σε ευρωπαϊκό τελικό. Το 2018 είχε χάσει την κούπα από την Ποτάισα Τούρντα. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags