Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μπόμπα" για τον τελικό της ΑΕΚ: Εκεί θα ζητήσει να διεξαχθεί!
| 2021-04-24 20:54:00

"Μπόμπα" για τον τελικό της ΑΕΚ: Εκεί θα ζητήσει να διεξαχθεί!

Sportdog Team
"Μπόμπα" για τον τελικό της ΑΕΚ: Εκεί θα ζητήσει να διεξαχθεί!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στην Ένωση μετά την πρόκριση της ομάδας χάντμπολ στον τελικό του EHF Cup, όπου θα βρει αντιμέτωπη την Ίσταντς.

ΑΕΚ: Μιλώστας στο e-handball.gr ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Σταμάτης Παπασταμάτης, αποκάλυψε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ζητήσουν να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο εντός έδρας τελικός της ΑΕΚ και όχι στο «Γ.Κασιμάτης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα λόγια του προς του παίκτες μετά την πρόκριση: «Τους θύμισα αυτό που τους είχα πει στον πρώτο αγώνα με την Γκορένιε που είχα και τα γενέθλιά μου ότι αυτά τα αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες και για μεγάλους άνδρες. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Όσον αφορά στο παιχνίδι είπε: «Ήταν μια σπουδαία πρόκριση και ασφαλώς για μένα προσωπικά μία μεγάλη δικαίωση. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, η ομάδα είχε συνοχή και έβγαλε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον τελικό με την Ίσταντς ανέφερε: «Το πιθανότερο και το πιο λογικό είναι να ζητήσουμε το ΟΑΚΑ “αίθουσα Νίκος Γκάλης” για τον τελικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags