Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Γι’ αυτό αντιδρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη μεταγραφή" - Τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
| 2021-05-10 19:32:00

"Γι’ αυτό αντιδρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη μεταγραφή" - Τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό αντιδρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη μεταγραφή" - Τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι οργανωμένοι που… βγήκαν στα κάγκελα και η μάχη για το πρωτάθλημα. Τι συνέβη στα ντέρμπι των δύο ομάδων, γιατί δεν τον θέλουν οι οπαδοί και ποια θα είναι η κατάληξη. Διαβάστε στο Sportdog.gr!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η συμφωνία του Γιώργου Πετρέα με τον ΠΑΟΚ δεν βρίσκει σύμφωνους τους οπαδούς του Δικεφάλου, αφού τρεις σύνδεσμοι οργανωμένων του συλλόγου χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο τον Έλληνα παίκτη με κοινή ανακοίνωση.

Το Sportdog επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ και άριστο γνώστη των θεμάτων του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Βαφειάδη, προκειμένου να αναλύσει το ζήτημα της μεταγραφής που προκάλεσε αντιδράσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Δημήτρη, τι σημαίνει η ανακοίνωση που εξέδωσαν σύνδεσμοι φίλων τού ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Πετρέα; Τι είχε συμβεί και δημιουργήθηκε θέμα με τους οπαδούς;

"Καταρχήν πρέπει να τονιστεί ότι την ανακοίνωση την υπέγραψαν τρεις σύνδεσμοι και όχι όλο το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ. Βέβαια δεν είναι οποιοιδήποτε σύνδεσμοι γιατί είναι αυτοί που είναι αρκετά κοντά στα τμήματα του ερασιτέχνη. Αυτό που είχε γίνει είναι ότι σε παλαιότερα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Παλατάκι υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης όπως σε κάθε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού σε κάθε άθλημα και επειδή ο Πετρέας ήταν αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού είναι λογικό να δεχόταν τα περισσότερα... πυρά".

Πιστεύεις ότι μπορεί να ακυρωθεί τελικά η μεταγραφή του στον Δικέφαλο μετά από αυτές τις εξελίξεις;

"Τίποτα δεν αποκλείεται αν και οι τελευταίες μου πληροφορίες αναφέρουν πως μένει μόνο η ανακοίνωση".

Αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή, υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω οι οπαδοί ή θα βιώσει άσχημα τη θητεία του στον Δικέφαλο ο παίκτης;

"Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Σίγουρα στην αρχή τα πράγματα δεν θα είναι πολύ καλά, όμως λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει και τώρα. Όπως έγινε και στις περιπτώσεις με Φιλίποφ, Κοκκινάκη και Ανδρεάδη".

Μπορεί με τον Καλμαζίδη και σωστή ενίσχυση να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα ναι! Αν υπάρξει σωστός σχεδιασμός και σωστή συνεργασία ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Καλμαζίδης έχει κατακτήσει και τρεις τίτλους με τον ΠΑΟΚ άρα αυτό σημαίνει πως και ο ΠΑΟΚ ξέρει τον Καλμαζίδη και ο Καλμαζίδης τον ΠΑΟΚ κάτι που είναι πολύ σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουνγκ-φου στην Τούμπα ο Άρης - Ξανά πλάτη σε όλα τα επίπεδα - Με αυτόν τον παικταρά μιλάει ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags