Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει η βόμβα - Πολύ κοντά σε τεράστια μεταγραφή με παγκόσμιο σούπερ σταρ ο Ολυμπιακός! (Vid)
| 2021-05-11 00:02:00

Σκάει η βόμβα - Πολύ κοντά σε τεράστια μεταγραφή με παγκόσμιο σούπερ σταρ ο Ολυμπιακός! (Vid)

Sportdog Team
Σκάει η βόμβα - Πολύ κοντά σε τεράστια μεταγραφή με παγκόσμιο σούπερ σταρ ο Ολυμπιακός! (Vid)

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με παίκτη κορυφαίου επιπέδου. Μεταγραφάρα που θα κάνει "κρότο" και θα ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τους Ερυθρόλευκους!

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φίλιπ Φιλίποβιτς!

Σύμφωνα με το «Aquafeed 24», ο Φιλίποβιτς βρέθηκε τη Δευτέρα στην Ελλάδα ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσφέρουν διετές συμβόλαιο με αρκετά υψηλές αποδοχές για να τον δελεάσουν.

Ο 34χρονος πολίστας είναι αρχηγός της εθνικής Σερβίας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, με σπουδαίες διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Ο Φιλίποβιτς είναι ίσως ο κορυφαίος αριστερόχειρας στο παγκόσμιο στερέωμα του πόλο, έχοντας μεταξύ άλλων στο πλούσιο παλμαρέ του δύο τίτλους του κορυφαίου παίκτης του κόσμου από τη FINA (2011, 2014), τέσσερα βραβεία του κορυφαίου της Ευρώπης από τη LEN (2009, 2014, 2016, 2018), αλλά και ένα βραβείο MVP στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016), εκεί όπου αναδείχθηκε και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags