Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστροφή-"βόμβα" - "Έκλεισε" τεράστια μεταγραφή - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί! (vids)
Άλλα Σπορ
| 2021-05-11 09:47:00

Επιστροφή-"βόμβα" στον Παναθηναϊκό - "Έκλεισε" τεράστια μεταγραφή - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί! (vids)

Sportdog Team
Επιστροφή-"βόμβα" στον Παναθηναϊκό - "Έκλεισε" τεράστια μεταγραφή - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί! (vids)

Μια πολύ σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε το Τριφύλλι δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν, που αναμένεται να κάνει πρωταθλητισμό.

Παναθηναϊκός: Την φανέλα με το τριφύλλι θα φορέσει και πάλι η Αθηνά Παπαφωτίου! Η 32χρονη πασαδόρος ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στις Πράσινες μετά από μια δεκαετία.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σπουδαία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, καθώς η Παπαφωτίου έχει τεράστια εμπειρία και βρίσκεται σε ιδιαίτερα ώριμη και δημιουργική ηλικία, με παραστάσεις και τίτλους από πολλές ομάδες στο εξωτερικό.

Η Ελληνίδα πασαδόρος ξεκίνησε την βολεϊκή της καριέρα από τα Ιλίσια, αγωνίστηκε σε Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο ενώ τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Από το 2011 μέχρι το 2014 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια έπαιξε στο εξωτερικό με τη φανέλα των Στουτγκάρδης, Μιλούζ, Κονιελάνο και Κομερκέκον. 

Το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, με την Μιλούζ πανηγύρισε ευρωπαϊκό τίτλο, με την Κονιάλο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε με την ομάδα της κορυφαία πασαδόρος του γαλλικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι οι Πράσινες έχουν δυναμώσει πάρα πολύ εν όψει της νέας χρονιάς, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τις Γκροθούες, Στεπανένκο, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ρόγκα και Παπαστεργίου ενώ παρέμειναν για άλλη μία σεζόν οι Χαντάβα, Μεταξά και Τσιτσιγιάννη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags