Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άδοξο τέλος στο Τσάμπιονς Λιγκ - Αποκλείστηκε στους "8" από την Μπαρτσελονέτα (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-06-03 22:52:00

Άδοξο τέλος για Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ - Αποκλείστηκε στους "8" από την Μπαρτσελονέτα (vid)

Sportdog Team
Άδοξο τέλος για Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ - Αποκλείστηκε στους "8" από την Μπαρτσελονέτα (vid)

Άδοξο τέλος είχε η παρουσία του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός που είχε δώσει το παρόν στους 3 τελικούς των τελευταίων 4 διοργανώσεων είχε ένα άτυχο παιχνίδι στον προημιτελικό της Πέμπτης 3 Ιουνίου απέναντι στην Ισπανική Μπαρτσελονέτα, έχασε με 22-9 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση.

Αύριο Παρασκευή, στις 14.00 ώρα Ελλάδας, θα αγωνιστεί απέναντι στο Αννόβερο με επιδίωξη να διεκδικήσει την 5η θέση των αγώνων.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να επανέλθουν το καλοκαίρι του 2022 στο Βελιγράδι, όπου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στην πόλη το final eight της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ελληνική ομάδα είχε ένα κακό ξεκίνημα στην συνάντηση της Πέμπτης και βρέθηκε να χάνει με 6-0 στο 8’ και με 13-2 στο ημίχρονο. Ο αγώνας τελείωσε πριν καν αρχίσει για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 9-22

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 2-7, 3-6, 4-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (προπονητής Τζους Μαρτίν): Λόπες Πινέδο, Φαμέρα, Γρανάδος 4, Μουναρίθ 1, Μποντέγκας 3, Λαρουμπ 1, Άλεξιτς 4, Μιράντα 2, Ντε Τόρο Ντομίγκεζ 2, Περόνε 1, Μάλιαρακ 4, Σάντσεζ, Σερρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags