Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθέωσε Τζόκοβιτς - "Εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει - Χαρούμενος με τη διαδρομή μου"
Άλλα Σπορ
| 2021-06-13 21:19:00

Αποθέωσε Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: "Εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει - Χαρούμενος με τη διαδρομή μου"

Sportdog Team
Αποθέωσε Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: "Εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει - Χαρούμενος με τη διαδρομή μου"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε χαρούμενος με την πορεία του στο φετινό Roland Garros και αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον τίτλο, λέγοντας ότι θα ήταν ευτυχισμένος αν πετύχαινε έστω και τα μισά από όσα πετύχει ο Σέρβος στην τεράστια καριέρα του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη σήμερα, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα με όλες μου τις δυνάμεις. Έπαιξα πρώτη φορά σε έναν μεγάλο τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα. Ο Νόλε όμως μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι και πόσο σπουδαίες εμφανίσεις μπορεί να κάνει.

Πρέπει να πω ότι εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει και θα ήμουν ευτυχισμένος ακόμη και αν καταφέρω να πετύχω τα μισά στην υπόλοιπη καριέρα μου. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να φαίνονται μόνο οι αθλητές, όμως υπάρχει και μια μεγάλη ομάδα πίσω μας. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα με τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο.

Η ομάδα μου με στήριξε, με βοηθά να φτάσω στους στόχους μου, είναι μια δύσκολη επιδίωξη και ευχαριστώ το Ρολαντ Γκαρός για δύο υπέροχες εβδομάδες. Ελπίζω να επιστρέψω και να χαρίσω ξανά ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον τελικό.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags