Facebook Pixel Έσκασε τώρα! Από το... παράθυρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Έλληνας αθλητής
Άλλα Σπορ
| 2021-07-04 22:30:00

Έσκασε τώρα! Από το... παράθυρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Έλληνας αθλητής

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Από το... παράθυρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Έλληνας αθλητής

Πολύ τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές καθώς η αυτομόληση ενός Κουβανού που είχε κερδίσει την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο του έδωσε τη δυνατότητα να βρεθεί αυτός στην θέση του

Δημήτρης Τσιάμης: Μεγάλη ανατροπή με την συμμετοχή του Έλληνα άλτη και την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, καθώς μετά την αποχώρηση ενός αθλητή από την Κούβα, που αυτομόλησε, είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει μια θέση και λόγω θέσης ranking ο ΣΕΓΑΣ να λάβει πρόσκληση για την παρουσία του.

Πλέον το βασικότερο που μένει να φανεί είναι τό αν θα μπορέσει να βρεθεί στο Τόκιο, μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, κάνοντας θεραπείες για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν έχει προπονηθεί ακόμα κανονικά, με την συμμετοχή του να είναι στον... αέρα, όμως ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να δεχθεί την πρόσκληση και να τον στείλει στην Ιαπωνία, ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, με το ίδιο να γίνεται το 20ο μέλος της ελληνικής αποστολής στίβου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags