Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέλος το σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο - Τι μέτρα πήραν οι διοργανωτές (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-19 22:51:00

Τέλος το σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο - Τι μέτρα πήραν οι διοργανωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τέλος το σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο - Τι μέτρα πήραν οι διοργανωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε δραστικά μέτρα για να μην μπορούν οι αθλητές που θα βρίσκονται στην Ολυμπιάδα του Τόκιο να έρθουν πιο... κοντά πήραν οι Ιάπωνες διοργανωτές, σε μια κίνηση βέβαια που έχει να κάνει με τα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησαν οι Ιάπωνες διοργανωτές, ώστε να αποφύγουν οι αθλητές των αποστολών που θα μένουν εκεί να κάνουν σεξ.

Όπως είναι γνωστό κατά τη διάρκεια των Αγώνων μέχρι τώρα, σε όλες τις διοργανώσεις, οι σεξουαλικές επαφές ήταν πολλές, ενώ ενδεικτικό ήταν ότι στο Ρίο το 2016 οι ιθύνοντες είχαν δώσει 450.000 προφυλακτικά, αριθμός που αντιστοιχεί σε 42 (!) ανά αθλητή.

Ωστόσο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο τα πράγματα είναι διαφορετικά, λόγω των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού. Έτσι τα κρεβάτια των αθλητών είναι κατασκευασμένα 100% από ανακυκλώσιμα υλικά και συγκεκριμένα από χαρτόνι, που αν ξαπλώσει πάνω από ένα άτομο εκεί θα σπάνε. Βέβαια οι Ιάπωνες έχουν προβλέψει να δώσουν και 160.000 προφυλακτικά στις αποστολές των ομάδων.

"Η πρόθεσή μας και ο στόχος μας δεν είναι οι αθλητές να χρησιμοποιήσουν τα προφυλακτικά στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση παίρνοντάς τα πίσω στις χώρες τους", ανέφερε για το θέμα η Οργανωτική Επιτροπή.

Από την πλευρά τους οι αθλητές έχουν τις δικές τους απόψεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα που ζήτημα. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός δρομέας Πολ Κελίμο έγραψε στο Twitter:

"Τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο θα είναι φτιαγμένα από χαρτόνι, αυτό αποσκοπεί στην αποφυγή της οικειότητας μεταξύ των αθλητών. τα κρεβάτια θα μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός μόνο ατόμου για να αποφευχθούν καταστάσεις πέρα από τον αθλητισμό. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα για τους δρομείς αποστάσεων, ακόμα και 4 άτομα μπορούμε να ανέβουμε".


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags