23/07/21 - 12:51

"Συναγερμός" για την ελληνική αποστολή στο Τόκιο - "Αυξημένη επιτήρηση" για τρία μέλη

Sportdog Team
"Συναγερμός" για την ελληνική αποστολή στο Τόκιο - "Αυξημένη επιτήρηση" για τρία μέλη
833views

Σε καθεστώς «αυξημένης επιτήρησης» βρίσκονται τρία μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΕΟΕ, υπάρχει το ενδεχόμενο επαφής αυτών των τριών προσώπων, με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και κατά συνέπεια, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΕ, μέχει ως εξής:

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Ιαπωνικής Κυβέρνησης και της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020», ενημερώθηκε ότι τρία μέλη της ελληνικής αποστολής βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση λόγω πιθανής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στην Ιαπωνία.

Και τα τρία μέλη της αποστολής δεν εμφανίζουν συμπτώματα και όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί είναι αρνητικά. Το Αρχηγείο είναι σε στενή επαφή με την Οργανωτική Επιτροπή αλλά και με τα μέλη της ελληνικής αποστολής προκειμένου να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ