Facebook Pixel Sportdog.gr | Φαντασμαγορική η έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων - Εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας ως πρώτη χώρα (Vid)
| 2021-07-23 14:59:00

Φαντασμαγορική η έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων - Εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας ως πρώτη χώρα (Vid)

Sportdog Team
Φαντασμαγορική η έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων - Εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας ως πρώτη χώρα (Vid)

Η Ελλάδα άρχισε την παρέλαση των αποστολών στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη σημαιοφόρους.

Ο ουρανός σας πάνω από το Εθνικό Στάδιο του Τόκιο γέμισε χρώματα, καθώς τα πυροτεχνήματα σηματοδότησαν το ξεκίνημα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που άρχισαν με καθυστέρηση ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το πρωτοφανές βήμα της διεξαγωγής των Αγώνων χωρίς θεατές, καθώς τα κρούσματα παρουσιάζουν έξαρση.

Η Ελλάδα, ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν-όπως πάντα-εκείνη που μπήκε πρώτη μεταξύ των αποστολών όλων των χωρών στην παρέλαση της τελετής έναρξης της διοργάνωσης του Τόκιο. Με δύο κορυφαίους στο... είδος τους αθλητές, τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, να μοιράζονται την τιμή του σημαιοφόρου, οδήγησαν την ελληνική ομάδα στο στάδιο. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας, δεν ήταν σε εφικτό όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής να είναι παρόντα στην παρέλαση.

Δείτε σχετικά ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags