Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο είναι γεγονός - Τα... περίεργα της τελετής έναρξης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-23 18:17:00

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο είναι γεγονός - Τα... περίεργα της τελετής έναρξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο είναι γεγονός - Τα... περίεργα της τελετής έναρξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να καθυστέρησε έναν χρόνο όμως η Ολυμπιάδα είναι εδώ και με την τελετή έναρξης ξεκίνησε το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καθυστέρησε, λόγω κορωνοϊού έναν χρόνο, όμως το Τόκιο είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, καθώς η τελετή έναρξης σηματοδότησε την εκκίνηση της Ολυμπιάδας.

Στο στάδιο του Τόκιο οι άνθρωποι της διοργάνωσης παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με την παρουσίαση των 50 αθλημάτων που δούμε στους Αγώνες να κλέβει την παράσταση. Η χώρα μας, όπως γίνεται κάθε φορά, μπήκε πρώτη από όλες τις αποστολές κατά τη διάρκεια της παρέλασης των συμμετεχόντων, με τους Λευτέρη Πετρούνια και Άννα Κορακάκη να κρατάνε περήφανα την ελληνική σημαία.

Και εκεί, όμως Αργεντίνοι, Πορτογάλοι, αθλητές από τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Μαλάουι, αλλά και η πολυπληθής αντιπροσωπεία των ΗΠΑ τράβηξαν τα βλέμματα κυρίως για τον τρόπο που έκαναν την είσοδο στο στάδιο.

Η συγκλονιστικότερη στιγμή κάθε τελετής έναρξης δεν είναι άλλη από τη αυτή που ανάβει η Ολυμπιακή Φλόγα στο στάδιο με τους Ιάπωνες να πρωτοπορούν.  Αυτή που επιλέχτηκε ως τελευταία λαμπαδηδρόμος ήταν η Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Ναόμι Οσάκα, που εμφανώς συγκινημένη έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν επίσημα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.   

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags