Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Φοβερή Σάκκαρη, μπήκε με το δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Εύκολη νίκη με Κόνταβεϊτ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-07-24 08:35:00

Φοβερή Σάκκαρη, μπήκε με το δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Εύκολη νίκη με Κόνταβεϊτ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή Σάκκαρη, μπήκε με το δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Εύκολη νίκη με Κόνταβεϊτ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παθιασμένη και αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τόκιο η Ελληνίδα τενίστρια, που στο πρώτο της παιχνίδι επικράτησε εύκολα με 7-5 και 6-2 της Εσθονής αντιπάλου της και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, με όπλο το σερβίς, κατάφερε να κάμψει δύσκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 28 στον κόσμο, με 7-5 σε 49 λεπτά, ενώ στο δεύτερο σετ κατάφερε να επικρατήσει με 6-2, και μάλιστα μια ημέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Στο 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, η οποία επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) της Γιαπωνέζες Ναό Χιμπίνο. Να σημειωθεί πως οι δυο αθλήτριες έχουν πλούσια προϊστορία, μιας και έχουν αναμετρηθεί συνολικά δέκα φορές. Με τη σημερινή νίκη της η Σάκκαρη μετράει, πλέον, έξι νίκες, έναντι τεσσάρων της Κονταβέιτ.

Στο 2ο σετ η Κόνταβεϊτ, μπόρεσε να παραμείνει ανταγωνιστική για μόλις τέσσερα γκέιμ (2-2), καθώς στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια βρήκε break και hold παίρνοντας προβάδισμα με 4-2. Η 25χρονη πρωταθλήτρια μπορεί να συνέχιζε να μην έβρισκε 1ο σερβίς (36%), όμως ήταν εντυπωσιακή στους κερδισμένους πόντους στο 2ο, έχοντας χάσει μόλις έναν πόντο μέχρι εκείνο το σημείο (13/14).     

Στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι η Κόνταβεϊτ κατάφερε να σβήσει τριπλό break-point (0/40), η Σάκκαρη βρήκε τον τρόπο να οδηγήσει την Εσθονή σε λάθη και να φτάσει σε ένα ακόμη break (5-2) και αργότερα να κλείσει το σετ και να κατακτήσει την 1η νίκη της καριέρας της σε Ολυμπιακούς αγώνες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags