Facebook Pixel ΕΟΕ - ΕΡΤ: "Πόλεμος" μεταξύ Ολυμπιακής Επιτροπής και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τον Γκιώνη (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-25 17:04:00

"Πόλεμος" μεταξύ Ολυμπιακής Επιτροπής και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τον Γκιώνη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Πόλεμος" μεταξύ Ολυμπιακής Επιτροπής και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τον Γκιώνη (ΦΩΤΟ)

Μετά από το τεράστιο ατόπημα της Ελληνικής τηλεόρασης να μην μεταδώσει το Σάββατο την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, την Κυριακή το λάθος επαναλήφθηκε αυτή τη φορά με τον αθλητή του πινγκ πονγκ.

ΕΟΕ - ΕΡΤ: Στα... μαχαίρια είναι τις τελευταίες μέρες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την κρατική τηλεόραση καθώς μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη μη ζωντανή μετάδοση του Λευτέρη Πετρούνια την Κυριακή (25/7) ακόμα ένας Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γκιώνη, που πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση και προκρίθηκε στους "32" του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ, με την αναμέτρησή του να μην μεταδίδεται.

Η Ομοσπονδία έκανε σχετική ανάρτηση για το θέμα αναφέροντας: "Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…".

"Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;" έγραψε σε ανάρτηση η ΕΟΕ για την ΕΡΤ. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags