Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακυρώθηκαν στην 4η κούρσα οι Μάντης-Καγιαλής - Πού βρίσκονται στη γενική κατάταξη
| 2021-07-29 18:15:00

Ακυρώθηκαν στην 4η κούρσα οι Μάντης-Καγιαλής - Πού βρίσκονται στη γενική κατάταξη

Sportdog Team
Ακυρώθηκαν στην 4η κούρσα οι Μάντης-Καγιαλής - Πού βρίσκονται στη γενική κατάταξη

Μολονότι ακυρώθηκαν στην τέταρτη ιστιοδρομία, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής παραμένουν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία σκαφών 470 ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά ιστοπλοΐας, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ελληνικό πλήρωμα είχε ολοκληρώσει την 3η ιστιοδρομία στην 3η θέση και την 4η στην 15η θέση, έχοντας συνολικά 14 βαθμούς ποινής. 

Όμως, παρά την ακύρωση που επιβλήθηκε στο ελληνικό δίδυμο, οι Μάντης/Καγιαλής παραμένουν στην τέταρτη θέση της γενικής με 14 βαθμούς ποινής, καθώς «πετούν» τη χειρότερη βαθμολογία τους, η οποία είναι οι 20 βαθμοί από την ποινή που τους επιβλήθηκε στην 4η κούρσα.

Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί Ράιαν και Μπέλτσερ (4 βαθμοί ποινής), οι οποίοι επικράτησαν και στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες, στη 2η θέση είναι οι Βρετανοί Πέισενς και Γκραμπ με 9 βαθμούς ποινής (σ.σ. πήραν τη 2η και την 4η θέση, αντίστοιχα, στην 3η και 4η ιστιοδρομία, ενώ στην 3η θέση με 14 βαθμούς ποινής, όσους έχουν και οι Μάντης/Καγιαλής, βρίσκονται οι Σουηδοί Ντάλμπεργκ και Μπέργκστρομ (σ.σ. κατέλαβαν την όγδοη και την πέμπτη θέση, αντίστοιχα, στις δύο σημερινές κούρσες).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags