Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρις Κουρτζίδης (Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ): Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε περήφανη την Ελλάδα που τον πληγώνει!
| 2021-07-30 20:39:00

Πάρις Κουρτζίδης (Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ): Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε περήφανη την Ελλάδα που τον πληγώνει!

Sportdog Team
Πάρις Κουρτζίδης (Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ): Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε περήφανη την Ελλάδα που τον πληγώνει!

Με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από τον 24χρονο Έλληνα κωπηλάτη Στέφανο Ντούσκο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Πάρις Κουρτζίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Στέφανος Ντούσκος με καταπληκτική κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάνοντας μάλιστα νέο Ολυμπιακό ρεκόρ!

Ταυτόχρονα, γέμισε με περηφάνια όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Ο Χρυσός Έλληνας Ολυμπιονίκης, πλέον, με αυτή τη μαγική εμφάνιση, κατέκτησε την κορυφή και μαζί το πρώτο μετάλλιο της χώρας στο Τόκιο. Το πρώτο χρυσό για την ελληνική κωπηλασία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Κίνημα “Ελεύθεροι Άνθρωποι” δίδει πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο και την ελληνική κωπηλασία.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Τράγκας, όπως κι εγώ, προσωπικά, τούς ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν μπροστά τους πολλές ακόμη χρυσές επιτυχίες.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας με καταγωγή από τα Ιωάννινα πριν φύγει για το Τόκιο δήλωνε ότι σκέφτεται να τα παρατήσει και να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ιατρική, γιατί δεν έχει καμία βοήθεια από πουθενά. Κι όμως, αυτός ο υπέροχος νέος, σήκωσε την Ελλάδα ψηλότερα στο παγκόμιο αθλητικό στερέωμα.

Η Ελλάδα, λοιπόν, θα πρέπει να σταματήσει την υποκρισία και να είναι αληθινός αρωγός και μεγάλος χορηγός στις προσπάθειες του, όπως και σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες, σε κάθε αθλήτρια και αθλητή, που ονειρεύονται ή και ήδη αγωνίζονται με αυταπάρνηση για την ελληνική σημαία και το εθνόσημο.

Σε ευχαριστούμε Στέφανε!”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags