Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πάγωσαν" όλοι - Σοκαριστική η εικόνα του Χάμιλτον μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-01 23:20:00

"Πάγωσαν" όλοι - Σοκαριστική η εικόνα του Χάμιλτον μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάγωσαν" όλοι - Σοκαριστική η εικόνα του Χάμιλτον μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα καταπονημένος εμφανίστηκε ο Βρετανός πιλότος στο βάθρο των νικητών, προκαλώντας ουκ ολίγες συζητήσεις και ανησυχία για την εικόνα του που παρουσίασε μετά τον αγώνα.

Φόρμουλα 1: Ο Λιούις Χάμιλτον παρουσιάστηκε εξαντλημένος μετά το Γκραν Πρι της Βουδαπέστης και φάνηκε να δυσκολεύεται ακόμα και να ανεβεί στο πόντιουμ των νικητών.

Ο ίδιος εξήγησε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται καταπονημένος μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω του ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωσε έντονη ζαλάδα μετά τον αγώνα.

"Παλεύω όλη τη χρονιά με την υγεία μου μετά απ' όσα έγιναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και η αυτή η πάλη συνεχίζεται. Σήμερα είχα έντονες ζαλάδες και στο πόντιουμ όλα έγιναν μαύρα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση συνεχίζεται. Θυμάμαι τα συμπτώματα που είχα, η προπόνηση έχει αλλάξει από τότε και η κούραση είναι περισσότερη. Είναι μια πρόκληση. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την προπόνησή μου, την προετοιμασία μου όσο καλύτερα μπορώ. Ποιος ξέρει, ίσως απλά να αφυδατώθηκα σήμερα, αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανά στο παρελθόν. Υπήρξαν συμπτώματα και στο Σίλβερστον, αλλά σήμερα ήταν πολύ χειρότερα" ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags