Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Τσαμουρίδης στον Δικέφαλο!
| 2021-08-09 10:49:00

Έσκασε τώρα: Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Είναι επίσημο - Διαβάστε το όνομα!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Είναι επίσημο - Διαβάστε το όνομα!

Σχηματίζεται σταδιακά το ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο με αρκετές ανανεώσεις και προσθήκες - Ο Τάσος Τσαμουρίδης, που αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου στο παρελθόν, ανακοινώθηκε από τον σύλλογο!

ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Τσαμουρίδης στον Δικέφαλο!

Η ανακοίνωση του Α.Σ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τάσο Τσαμουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένος στις 18/04/1995, ο Τάσος Τσαμουρίδης αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 190cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Κοζάνης το 2009, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2014. 

Η αγωνιστική σεζόν 2014-2015 τον βρήκε για πρώτη φορά στα «ασπρόμαυρα», αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2017, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. 

Το 2017-18 παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, για λογαριασμό ωστόσο της ΧΑΝΘ, στην οποία έκατσε μία σεζόν. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας. 

Η σεζόν 2019-2020 τον βρήκε στον Φαίακα Κέρκυρας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν. Στο υπόλοιπο της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Διομήδη Άργους. 

Καλώς ήρθες πίσω Τάσο».

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τσαμουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να μην ξανά αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα με την περσινή σεζόν, όσο αναφορά την πανδημία, και να ολοκληρωθεί ομαλά η φετινή. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την δουλειά στο γήπεδο και να παλέψουμε για τους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι υγεία σε όλους και ένα καλό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags