Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίθανα πράγματα! Σε αυτή τη χώρα άρχισε την Παρασκευή η μετάδοση της Ολυμπιάδας του Τόκιο
| 2021-08-13 18:45:00

Απίθανα πράγματα! Σε αυτή τη χώρα άρχισε την Παρασκευή η μετάδοση της Ολυμπιάδας του Τόκιο

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα! Σε αυτή τη χώρα άρχισε την Παρασκευή η μετάδοση της Ολυμπιάδας του Τόκιο

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να... μετράνε σχεδόν μια εβδομάδα από την μέρα που ολοκληρώθηκαν, όμως ένα κράτος άρχισε την Παρασκευή (13/8) να προβάλει τηλεοπτικά τα όσα έγιναν στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπορεί η Ολυμπιάδα του Τόκιο να έχει ρίξει... αυλαία εδώ και πέντε μέρες όμως στην Βόρεια Κορέα μόλις... άρχισαν. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα η χώρα δεν αγωνίστηκε στην Ιαπωνία λόγω του φόβου για τον κορωνοϊό, ενώ παράλληλα δεν μετέδωσε τους αγώνες από την έναρξη μέχρι και την λήξη τους, αλλά ξεκίνησε να δείχνει πλάνα την Παρασκευή (13/8).

Συγκεκριμένα το Κεντρικό Κορεατικό δίκτυο μετέδωσε την αναμέτρηση για το ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Χιλής, όμως μόλις τα 70 λεπτά, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου.

Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει από που πήρε τα πλάνα η κορεάτικη τηλεόραση, μιας και δεν υπήρχε συνεργασία με κανένα τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ υπήρχαν προσφορές από το SBS και δίκτυα της Νότιας Κορέας, ώστε να μεταδοθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όμως απορρίφθηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags