Facebook Pixel Θοδωρής Ιακωβίδης: Απίστευτο ξέσπασμα Ιακωβίδη - Φοβερά "πυρά" σε Πολιτεία - "Μας βοηθάνε μόνο οι ιδιώτες..."
| 2021-08-13 20:18:00

Απίστευτο ξέσπασμα Ιακωβίδη - Φοβερά "πυρά" σε Πολιτεία - "Μας βοηθάνε μόνο οι ιδιώτες..."

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα Ιακωβίδη - Φοβερά "πυρά" σε Πολιτεία - "Μας βοηθάνε μόνο οι ιδιώτες..."

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών όπου αναφέρθηκε στο θέμα των χορηγιών και της βοήθειας από τους ιδιώτες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση από την Πολιτεία

Θοδωρής Ιακωβίδης: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών όπου αναφέρθηκε τόσο στο... αντίο που είπε στην πρόσφατη Ολυμπιάδα, αλλά και στο θέμα των χορηγών που τον πλησίασαν αμέσως μετά.

Για το αντίο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Ημουν συναισθηματικά φορτισμένος, γιατί δεν ήθελα να σταματήσω επειδή αγαπάω πολύ αυτό που κάνω. Έχουν έρθει αρκετοί χορηγοί, επίσημα έχω ήδη δύο, υπάρχουν κι άλλες που είμαι σε συζητήσεις και τους πρότεινα να δώσουν τα χρήματα σε έναν άλλον αθλητή. Υπάρχει η κουβέντα να γίνει κάτι δικό μας, μεταξύ των αθλητών, για να έχουμε μια κοινή γραμμή και μια κοινή πορεία. Για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα. Κοιτάμε αν μπορούμε να κερδίσουμε την μοριοδότηση των μαθητών-αθλητών, γιατί οι μαθητές σταματάνε για να διαβάσουν για τις πανελλήνιες. Η μοριοδότηση είναι για γέλια αυτή τη στιγμή. Είναι οξύμωρο να στηρίζουν ιδιωτικές εταιρείες εμάς τους αθλητές και να μην μας στηρίζει η χώρα μας. Υπήρξε μια ευαισθητοποίηση της Πολιτείας, αλλά μπορεί να είναι για τα μάτια του κόσμου και μετά να ξεχαστεί. Ο κύριος Αυγενάκης μου έδωσε εγγυήσεις πως θα συναντηθεί με όλους τις αθλητές".

Για τα επόμενα σχέδιά του: "Εχω αρκετές προτάσεις από χορηγούς, προσπαθώ να βοηθήσω και άλλα 4-5 παιδιά για να μπορέσουμε να πάμε μαζί στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Εδεσσα και θέλω να οργανώσω το προπονητικό καμπ στην Αριδαία το φθινόπωρο", είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags