Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Σούπερ Τσιτσιπάς "πέταξε" στα ημιτελικά - Διέλυσε τον Ρούντ σε μόλις 74 λεπτά (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2021-08-13 20:57:00

Σούπερ Τσιτσιπάς "πέταξε" στα ημιτελικά - Διέλυσε τον Ρούντ σε μόλις 74 λεπτά (BINTEO)

Sportdog Team
Σούπερ Τσιτσιπάς "πέταξε" στα ημιτελικά - Διέλυσε τον Ρούντ σε μόλις 74 λεπτά (BINTEO)

Ο Έλληνας τενίστας συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του και νικώντας τον αντίπαλό του με 6-1, 6-4 πέρασε στους "4" του National Bank Open που γίνεται αυτές τις μέρες στο Τορόντο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Έλληνας τενίστας κέρδισε στα προημιτελικά του Masters του Καναδά τον Κάσπερ Ρούντ με 6-1,6-4, σε 74 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Το Νο3 του κόσμου, έδειξε ότι είναι σε εκπληκτική κατάσταση, κέρδισε με τον ίδιο τρόπο τον αντίπαλό του, όπως έκανε και την Πέμπτη (12/8) απέναντι στον αργυρό ολυμπιονίκη του Τόκιο Καρέν Κατσάνοφ, και βρίσκεται για 7η φορά σε ημιτελικό Masters 1000. Το Σάββατο (14/8), θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και Ρέλι Οπέλκα για μια θέση στον τέταρτο τελικό της καριέρας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν άκρως απολαυστικός σε όλη την αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 20 winner και 11 αβίαστα λάθη, με τον αντίπαλό του να έχει τα διπλάσια λάθη και να φτάνει εύκολα στη νίκη και την πρόκριση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags