Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στο US Open - Έχει πάρει χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-08-26 22:31:00

Αυτός είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στο US Open - Έχει πάρει χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στο US Open - Έχει πάρει χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Αντίστροφα μετράει ο Έλληνας τενίστας για το αμερικανικό όπεν που πρόκειται να ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου και μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης (26/8) έμαθε και τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα το ίδιο συνέβη και για την Μαρία Σάκκαρη.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και χρυσό Ολυμπιονίκη στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 θα παίξει ο Έλληνας τενίστας στον πρώτο γύρο του US Open σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Σίγουρα το τωρινό Νο3 της ATP είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Βρετανός είναι κάτοχος τριών major τίτλων, ενώ μάλιστα έχει κατακτήσει και το αμερικανικό όπεν το 2016.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα για τον Έλληνα τενίστα είναι το γεγονός ότι αποφεύγει τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι τον τελικό, ενώ κληρώθηκε στην πλευρά που βρίσκεται και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking):

Τζόκοβιτς-Σαποβάλοφ

Ζβέρεφ-Μπερετίνι

Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ

Μεντβέντεφ-Ρουντ

Την ίδια στιγμή εκτός από τον αντίπαλο που έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έγινε γνωστό πως η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την ταλαντούχα 19χρονη Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ, που στο περσινό τουρνουά είχε φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags