Facebook Pixel US Open: Με ψηλά το κεφάλι η Γραμματικοπούλου - Πάλεψε αλλά έχασε από τη Μέρτενς και αποκλείστηκε
Άλλα Σπορ
| 2021-09-01 21:14:00

Με ψηλά το κεφάλι η Γραμματικοπούλου - Πάλεψε αλλά έχασε από τη Μέρτενς και αποκλείστηκε

Sportdog Team
Με ψηλά το κεφάλι η Γραμματικοπούλου - Πάλεψε αλλά έχασε από τη Μέρτενς και αποκλείστηκε

Μπορεί η Ελληνίδα τενίστρια να έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά στη Νέα Υόρκη, όμως η Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν αξεπέραστο εμπόδιο μιας και έχασε με 6-2, 6-2 και αποκλείστηκε.

US Open: Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αν και μπήκε στο αμερικάνικο όπέν όντας το Νο234 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε να αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, όμως η Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς αποδείχθηκε τεράστιο εμπόδιο και έχασε με 6-2, 6-2 με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Παρόλα αυτή η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή, μιας και μέτρησε τρεις νίκες στα προκριματικά και μια στην πρεμιέρα της στο κύριο ταμπλό, με αποτέλεσμα να μπει σίγουρα στο Top 200, κοντά στο 186, και να βλέπει πιο θετικά το μέλλον της, ενώ παράλληλα κατάφερε να κερδίσει και 115.000 δολάρια.

Στον αγώνα της η 24χρονη ήταν σίγουρα πιο... ανέτοιμη, μιας και δεν μπορούσε να ποντάρει στο δυνατό της σημείο που είναι το σερβίς, όμως παρά την έλλειψη εμπειρίας ήταν πολύ αγωνιστική. Πλέον η Μέρτενς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ στον επόμενο γύρο του US Open.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags