Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: "Αέρας" η Σάκκαρη - Nίκησε με... περίπατο τη Σινιάκοβα και πέρασε στον τρίτο γύρο του US Open (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2021-09-02 20:43:00

"Αέρας" η Σάκκαρη - Nίκησε με... περίπατο τη Σινιάκοβα και πέρασε στον τρίτο γύρο του US Open (BINTEO)

Sportdog Team
"Αέρας" η Σάκκαρη - Nίκησε με... περίπατο τη Σινιάκοβα και πέρασε στον τρίτο γύρο του US Open (BINTEO)

Με ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε σαν... οδοστρωτήρας πάνω από την αντίπαλό της με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε για τέταρτη φορά στον τρίτο γύρο του αμερικανικού όπεν.

Μαρία Σάκκαρη: Με χαρακτηριστική άνεση η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε, για δεύτερη φορά σε τέσσερις αναμετρήσεις, την Κατερίνα Σινιάκοβα με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε για τέταρτη φορά στον τρίτο γύρο του US Open και το Σάββατο (4/9) θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Πέτρα Κβίτοβα - Κριστίνα Πλίτσκοβα.

Το Νο18 του κόσμου ξεκίνησε προηγούμενη με 2-1, ενώ σε εκείνο το σημείο να φτάσει κοντά στο μπρέικ και παρά το γεγονός  ότι η Τσέχα ισοφάρισε σε 2-2 έφτασε στο 4-2. Η Σινιάκοβα θα αντιδράσει και με δικό της σπάσιμο του σερβίς θα φτάσει στο 4-4. Εκεί όμως η Ελληνίδα τενίστρια κρατώντας το σερβίς της και με νέο μπρέικ έφτασε στο 6-4 σε 39 λεπτά.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την Τσέχα να κάνει μπρέικ και να προηγείται με 2-0, όμως κάπου εκεί τα πράγματα θα γυρίζουν με το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης να φτάνει αρχικά στο 3-2, κάνοντας με τη σειρά της ένα μπρέικ. Η Μάρια Σάκκαρη θα συνεχίσει να είναι καταιγιστική στο κορτ και θα φτάσει στο τελικό 6-2 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags