Facebook Pixel Ζαν Τοντ: Εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ - Σκορπούν... χαμόγελα τα νέα του Ζαν Τοντ
| 2021-09-06 21:50:00

Εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ - Σκορπούν... χαμόγελα τα νέα του Ζαν Τοντ

Sportdog Team
Εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ - Σκορπούν... χαμόγελα τα νέα του Ζαν Τοντ

Σε μια σπάνια ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Γερμανού πρώην πρωταθλητή έδωσε ο στενός φίλος επί σειρά ετών και πρόεδρος του αγωνιστικού σώματος της FIA κάνοντας δηλώσεις για στην εφημερίδα Bild.

Ζαν Τοντ: Από την στιγμή που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το φρικτό ατύχημα κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, ο θρύλος της F1 δίνει μάχη, μακριά από τη δημοσιότητα, έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κάνοντας θεραπεία για την αποκατάστασή του.

Ο στενός του φίλος όμως και άνθρωπος της διοίκησης της FIA, που πέρασε μαζί του πέντε πρωταθλήματα με την Ferari, μίλησε για την πορεία της υγείας του Γερμανού λέγοντας ότι "θα βελτιωθεί αργά και σίγουρα", ενώ πρόσθεσε ότι τον βλέπει τακτικά μετά το ατύχημα.

"Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα στο σκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Είναι μια υπέροχη γυναίκα και επικεφαλής της οικογένειας. Δεν το περίμενε αυτό. Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Αλλά τα πάει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Χάρη στο έργο των γιατρών του και τη συνεργασία της Κορίνας, η οποία ήθελε να ζήσει ο σύζυγός της, ο Μίκαελ επέζησε, αλλά με συνέπειες", είπε ο Ζαν Τοντ στην Bild, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως στις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix ντοκιμαντέρ για την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags