Facebook Pixel Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις τον τραυματισμό του Σουμάχερ - "Ήξερε ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο"
| 2021-09-08 22:48:00

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις τον τραυματισμό του Σουμάχερ - "Ήξερε ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο"

Sportdog Team
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις τον τραυματισμό του  Σουμάχερ - "Ήξερε ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο"

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την ημέρα που ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού τραυματίστηκε σοβαρά στο χιονοδρομικό κέντρο το 2013.

Μίκαελ Σουμάχερ: Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα είναι στον αέρα του Netflix το ντοκιμαντέρ με την ζωή του Γερμανού θρύλου της F1 και ακόμα ένα απόσπασμα όπου μιλάει η σύζυγός του, για την ημέρα του ατυχήματος, τον Δεκέμβριο του 2013, έρχεται στην επιφάνεια, αναφέροντας ότι και ο ίδιος είχε ανησυχία για την κατάσταση του χιονιού στην πίστα.

"Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει ‘το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση. Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίκαελ".

Η ίδια είναι πάντα στο πλευρό του όλα τα χρόνια, στηρίζοντάς τον στα σοβαρά προβλήματα υγείας, επικοινωνίας και κινητικότητας που έχει. "Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίκαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει", τονίζει η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags