Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκλεισε θέση για το μεγάλο φινάλε ο Τσιτσιπάς - Θα είναι παρών στο ATP Finals στο Τορίνο
Άλλα Σπορ
| 2021-09-13 22:23:00

Έκλεισε θέση για το μεγάλο φινάλε ο Τσιτσιπάς - Θα είναι παρών στο ATP Finals στο Τορίνο

Sportdog Team
Έκλεισε θέση για το μεγάλο φινάλε ο Τσιτσιπάς - Θα είναι παρών στο ATP Finals στο Τορίνο

Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά ο Έλληνας τενίστας έκλεισε την θέση του για τη διοργάνωση που κλείνει κάθε χρόνο την αγωνιστική σεζόν του τένις και θα γίνει στο Τορίνο από 14-21 Νοεμβρίου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι παρών στο ATP Finals ο Έλληνας τενίστας, που την φετινή χρονιά θα γίνει στο Τορίνο και μάλιστα νωρίτερα από ποτέ, μιας και παρά την υποχώρησή του τον τελευταίο καιρό, οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει στην αρχή τον στέλνουν στην Ιταλία.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έχει 5470 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, έχοντας μπροστά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που είναι πρώτος και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που τον ακολουθεί, με τον Σέρβο θρύλο του τένις να θέλει να κατακτήσει τον 6ο τίτλο του ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που έχει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Αλέξανδρος Τσιτσιπάς έχει πίσω του τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, που είναι τέταρτος, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν μέχρι στιγμής οι Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματεό Μπερετίνι, Ράφα Ναδάλ, Κάσπερ Ρούντ, Χούμπερτ Χουκάρτς και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags