Facebook Pixel Ελένα Βεσνίνα: Απίστευτο! Έκλεψαν τα ολυμπιακά μετάλλια από το σπίτι τενίστριας
Άλλα Σπορ
| 2021-09-15 23:19:00

Απίστευτο! Έκλεψαν τα ολυμπιακά μετάλλια από το σπίτι τενίστριας

Sportdog Team
Απίστευτο! Έκλεψαν τα ολυμπιακά μετάλλια από το σπίτι τενίστριας

Θύμα κλοπής έπεσε η Ελένα Βεσνίνα που όπως δήλωσε ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι της και της πήραν τα μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και του Τόκιο.

Ελένα Βεσνίνα: Διαρρήκτες εισέβαλαν μέρα μεσημέρι στο σπίτι της Ρωσίδας τενίστριας, την ώρα που βρισκόταν για φαγητό με τον σύζυγό της  και όπως αναφέρει στο μήνυμά της στα social media, της έκλεψαν δύο ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει στο Ρίο και το Τόκιο.

Συγκεκριμένα το 2016 είχε πάρει το χρυσό στο διπλό, ενώ στην πρόσφατη Ολυμπιάδα κατετάγη δεύτερη στο μεικτό διπλό.

"Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μια αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στον σύλλογο. Οι ληστές άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο και παρόλα αυτά δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε καταλάβαμε ότι κλάπηκαν τα δυο μετάλλια.

Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά της. Ξέρετε, δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να παίζω ξανά τένις. Δεν επιστρέφω απλά επειδή πρέπει να το κάνω. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δε βιάζομαι, όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις δεν τελείωσε ποτέ για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και πάντα θα είναι. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα", ανέφερε η Ελένα Βεσνίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags