Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Πάρτι της Σάκκαρη στην Οστράβα - Στα προημιτελικά με επιβλητική νίκη επί της Οσταπένκο (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2021-09-23 16:48:00

Πάρτι της Σάκκαρη στην Οστράβα - Στα προημιτελικά με επιβλητική νίκη επί της Οσταπένκο (BINTEO)

Sportdog Team
Πάρτι της Σάκκαρη στην Οστράβα - Στα προημιτελικά με επιβλητική νίκη επί της Οσταπένκο (BINTEO)

Φανταστική για ακόμα μια φορά την φετινή σεζόν εμφανίστηκε η Ελληνίδα τενίστρια απέναντι στην Λετονή αντίπαλό της και πέρασε στους "8"  του τουρνουά νικώντας με 6-4,6-2.

Μαρία Σάκκαρη: Εξαιρετική ήταν για ακόμα μια φορά η Ελληνίδα τενίστρια που κέρδισε με 6-4,6-2 την Γέλενα Οσταπένκο σε μόλις 83 λεπτά, πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα και την Παρασκευή (24/9) θα παίξει με την νικήτρια του ζευγαριού Μαρτίντσοβα - Παβλιουτσένκοβα.

Η Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν επιβλητική καθώς έχασε μόλις έξι πόντους από το σερβίς της, δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα, ενώ παράλληλα κατάφερε και διατήρησε την ψυχραιμία της την στιγμή που η Λετονή την προκάλεσε βρίζοντάς την.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να κάνει το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, όμως χωρίς να το καταφέρει με την Λετονή να προηγείται 2-1 και 3-2, ενώ μετά την ισοφάριση με μπρέικ της Σάκκαρη, υπήρξε ένταση με την 24χρονη να την βρίζει και να υπάρχει διακοπή. Οι δύο αντίπαλες συνέχισαν να κρατάνε το σερβίς τους μέχρι το 5-4, όμως ένα winner της Μαρίας έκανε το 6-4 και 1-0 σττα σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε εύκολα να κρατήσει το σερβίς της, αλλά καταφέρνοντας να κάνει παράλληλα δύο μπρέικ έφτασε στο 4-0, ενώ παρά το γεγονός ότι η Οσταπένκο μείωσε σε 5-2, η Ελληνίδα μετά από λάθος της Λετονής έφτασε στο τελικό 6-2.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags