Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Εκτόξευση για Σάκκαρη! Για πρώτη φορά στο Top 10 του κόσμου - Ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις
Άλλα Σπορ
| 2021-09-27 10:28:00

Εκτόξευση για Σάκκαρη! Για πρώτη φορά στο Top 10 του κόσμου - Ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις

Sportdog Team
Εκτόξευση για Σάκκαρη! Για πρώτη φορά στο Top 10 του κόσμου - Ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις

Η καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη έχει πάρει την ανιούσα, καθώς τους τελευταίους δέκα μήνες έχει εκτοξευτεί από την 22η θέση του παγκόσμιου ranking, μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Μαρία Σάκκαρη: Τρομερά πράγματα κάνει το τελευταίο διάστημα η Ελληνίδα τενίστρια και γι' αυτό το λόγο είδε το όνομά της να φιγουράρει για πρώτη φορά στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Με την πορεία της ως τον τελικό της Οστράβα η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε δύο ακόμη θέσεις και πλέον βρίσκεται στη δέκατη του ranking. Μάλιστα στη βαθμολογία για το 2021 η Ελληνίδα είναι πέμπτη στον κόσμο, πίσω μόνο από Άσλεϊ Μπάρτι, Άνια Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα.

Πρόκειται φυσικά για μια ιστορική ημέρα για το ελληνικό τένις, καθώς έχει πλέον δύο αθλητές του στο Τοp 10, αφού και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται εδώ και καιρό στα ψηλά πατώματα και συγκεκριμένα στο Νο3 του κόσμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags