Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Απογοητευτικός ο Τσιτσιπάς - Ηττήθηκε από τον Μπασιλασβίλι και έμεινε εκτός ημιτελικών του Indian Wells
Άλλα Σπορ
| 2021-10-15 23:45:00

Απογοητευτικός ο Τσιτσιπάς - Ηττήθηκε από τον Μπασιλασβίλι και έμεινε εκτός ημιτελικών του Indian Wells (vid)

Sportdog Team
Απογοητευτικός ο Τσιτσιπάς - Ηττήθηκε από τον Μπασιλασβίλι και έμεινε εκτός ημιτελικών του Indian Wells (vid)

Κακή εμφάνιση για τον Έλληνα τενίστα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 6-4,2-6,6-2 από τον Γεωργιανό αντίπαλό του και τέθηκε εκτός συνέχειας του τουρνουά Indian Wells.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπορεί τις δύο προηγούμενες φορές που έχασε το πρώτο σετ, στο Indian Wells, ο Έλληνας τενίστας να κατάφερε να έκανε την ανατροπή, όμως απέναντι από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι δεν μπόρεσε να το κάνει τρίτη φορά με αποτέλεσμα να χάσει με 6-4,2-6,6-2 και να αποκλείεται από τη συνέχεια του τουρνουά.



Το ξεκίνημα του πρώτου σετ δεν ήταν καλό για τον Έλληνα τενίστα με τον Γεωργιανό να παίρνει εύκολα το προβάδισμα με 4-1, όμως ο Στέφανος θα αντιδράσει και θα μειώσει σε 5-4, όμως το Νο36 θα καταφέρει να πάρει το σετ με 6-4. Το Νο3 του ταμπλά θα ανεβάσει την απόδοσή του και θα όντας πιο σταθερός θα καταφέρει να πάρει εύκολα το σετ και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν... μάχη, ειδικά όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μειώσει σε 5-4, όμως ο Νικόλοζ Μπασιλασβίλ θα κρατήσει την ψυχραιμία του και θα φτάσει στο 6-4 και στην πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags