18/10/21 - 23:17

Έσκασε τώρα! Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
1.356views

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/10) οι εκλογές στον Ερασιτέχνη του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ανακοίνωση με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τον άνθρωπο που πήρε την προεδρία.

ΠΑΟΚ - Θανάσης Κατσαρής: Στον προεδρικό θώκο του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει να βρίσκεται για τρία ακόμα χρόνια ο Έλληνας παράγοντας, θέση που κρατάει από το 1998 μετά την την διαδικτυακή Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία που έγινε διαδικτυακά.

"Πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 18 Οκτωβρίου με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, η ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικοί και διοικητικοί απολογισμοί, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του προϋπολογισμού νέας περιόδου, ο διορισμός τριμελούς διοίκησης στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ, και η τροποποίηση του καταστατικού και η εναρμόνιση του, με το νέο αθλητικό νόμο.

Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, ακολουθήσαν οι αρχαιρεσίες, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Κατσαρής Αθανάσιος

Μέλη ΔΣ (κατά αλφαβητική σειρά):

Ελευθεριάδης Ιωάννης

Ησαϊάδης Αλκιβιάδης

Καπετανάκης Αθανάσιος

Μάλλιος Χαράλαμπος

Μελισσόπουλος Χαράλαμπος

Μπεκιάρης Θεολόγος

Νικηφόρος Διονύσιος

Νικολαΐδης Γεώργιος

Παπαδόπουλος Δημοκράτης

Πατρίδας Δημήτριος

Παυλίδης Άγγελος

Πετρίδης Γρηγόριος

Στέφος Χαράλαμπος

Χατζηγεωργίου Δημήτριος

Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά): Καρούσης Αντώνιος, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος και Στεφάνου Γεώργιος", αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

"Καταρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΑΟΚ, τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία, τόσο της γενικής συνέλευσης, όσον και των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως και κάθε προηγούμενο, σκοπό έχει όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά να πετύχει ακόμα περισσότερα, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας, το οποίο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και δεν περισσεύει κανείς. Σαν ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ενωμένα, τόσο στα θέματα του ερασιτέχνη, ενώ στεκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά μας τμήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ", είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, μετά την επανεκλογή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ