Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Πάρτι στην πρεμιέρα του WTA η Σάκκαρη, διέλυσε τη Σβιόντεκ - Ξέσπασε σε κλάματα η Πολωνή (vid)
Άλλα Σπορ
| 2021-11-12 00:05:00

Πάρτι στην πρεμιέρα του WTA η Σάκκαρη, διέλυσε τη Σβιόντεκ - Ξέσπασε σε κλάματα η Πολωνή (vid)

Sportdog Team
Πάρτι στην πρεμιέρα του WTA η Σάκκαρη, διέλυσε τη Σβιόντεκ - Ξέσπασε σε κλάματα η Πολωνή (vid)

Ονειρική πρεμιέρα για την Ελληνίδα τενίστρια που κατάφερε να κερδίσει με 6-2, 6-4 στην Γουαδαλαχάρα την αντίπαλό της και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το WTA Finals.

Μαρία Σάκκαρη: Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν Ελληνίδα τενίστρια στην Γουαδαλαχάρα κερδίζοντας εύκολα με 6-2, 6-4 την Ίγκα Σβιόντεκ, σε μια ώρα και 26 λεπτά, και ξεκίνησε ιδανικά το WTA Finals. Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα ήταν... αχτύπητη και παρά τις πρώτες κακές επιστροφές της στο πρώτο game κατάφερε να κρατήσει το 100% στο σερβίς και κάνοντας μπρέικ σε καίρια σημεία κατάφερε να φτάσει στο 6-2 και στο 1-0 στον αγώνα.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι έγινε... ντέρμπι με την Πολωνή να κρατάει το σερβίς της και να προηγείται με 2-1, παρά τα δύο μπρέικ πόιντ που είχε η Μαρία, ενώ παράλληλα το καλό σερβίς της Ελληνίδας την έφερε στο 3-3, μετά από αβίαστο λάθος της Σβίοντεκ. 

Από εκείνο το σημείο και μετά η κορυφαία τενίστρια της χώρας θα κάνει εύκολα το 5-3, ενώ παρά το love sevice game της Πολωνής που θα κάνει το 5-4 η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει το 6-4 σε δικό της σέρβις γκέιμ φτάνοντας παράλληλα στη νίκη, με την Πολωνή να μην αντέχει την πίεση και να βάζει τα κλάματα στο τέλος του αγώνα. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags