Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Λύγισε από την Μπαντόσα η Σάκκαρη, αλλά έμεινε στο "κόλπο" για τα ημιτελικά του WTA! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-11-14 00:23:00

Λύγισε από την Μπαντόσα η Σάκκαρη, αλλά έμεινε στο "κόλπο" για τα ημιτελικά του WTA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λύγισε από την Μπαντόσα η Σάκκαρη, αλλά έμεινε στο "κόλπο" για τα ημιτελικά του WTA! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Μαρία Σάκκαρη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις κόντρα στην φορμαρισμένη Πάουλα Μπαντόσα, όμως ηττήθηκε με 0-2 σετ (6-7, 4-6), ωστόσο παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του WTA Finals στο Μεξικό.

Μαρία Σάκκαρη: Την πρώτη της ήττα στους WTA Finals γνώρισε η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία υπέκυψε απέναντι στην Πάουλα Μπαντόσα με 7-6(4), 6-4.

Η Μαρία Σάκκαρη κατέβαλε ηρωική προσπάθεια και παρότι κατάφερε να στείλει το πρώτο set στο tie-break αν και είχε βρεθεί πίσω με 2-5, ωστόσο δεν μπόρεσε να το πάρει, χάνοντας με 7-6(4).

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη εκμεταλλευόμενη τα υπέροχα drop shots της κατάφερε να πάρει πίσω το break που είχε δεχτεί, όμως "έφαγε" εκ νέου ακόμα ένα στο 3-4 και έδωσε την ευκαιρία στη θριαμβεύτρια του φετινού Indian Wells να σερβίρει στο 4-5 για τη νίκη. 

Παρά το γεγονός πως η Ελληνίδα αθλήτρια "έσβησε" match points, στο τέλος λύγισε και μετά από 2 ώρες και 6 λεπτά αγώνα υψηλοτάτου επιπέδου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ.

Με αυτή τη νίκη η Μπαντόσα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τετράδα του WTA, ενώ παρά την ήττα η Μαρία Σάκκαρη θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να προχωρήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στο ματς-τελικό με την Σαμπαλένκα τη Δευτέρα (15/11) στις 22:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags