Facebook Pixel Πήρε τον "εμφύλιο" της Euroleague κόντρα στον Εθνικό ο Ολυμπιακός!
Άλλα Σπορ
| 2021-12-12 15:00:00

Πήρε τον "εμφύλιο" της Euroleague κόντρα στον Εθνικό ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Πήρε τον "εμφύλιο" της Euroleague κόντρα στον Εθνικό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον ελληνικό «εμφύλιο» της Β΄ προκριματικής φάσης της Euroleague επί του Εθνικού με 9-5, στο ντέρμπι που διεξήχθη στο Παπαστράτειο.

Ήταν ένα ματς γοήτρου περισσότερο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει τη πρόκρισή τους στην οκτάδα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και ο Εθνικός τη δεύτερη με 6. 

Κορυφαία του αγώνα αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου που σημείωσε τέσσερα γκολα (τα τρία πρώτα και το τελευταίο χρονικά). Το ημίχρονο έκλεισε με 4-4, αλλά ο Ολυμπιακός πήε καθαρό προβάδισμα στην τρίτη περίοδο που προηγήθηκε 8-5, με δυο γκολ της Σλίκινγκ και δυο της Ελευθεριάδου. 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 4-1, 1-0 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 4, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Τριχά, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ , Β. Πλευρίτου , Κρίστμας , Μυριοκεφαλιτάκη , Σταματοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάρκο Μίσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Χαραλαμπίδη Ι., Ελληνιάδη, Κοντονή 1, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ 1, Μπέτα, Χαραλαμπίδη Στ.1, Μπενέκου Ι., Καραμπέτσου, Τζόνσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags