Facebook Pixel Λιούις Χάμιλτον: "Βόμβα" από άνθρωπο της Φόρμουλα 1 - "Δεν νομίζω ο Χάμιλτον να επιστρέψει στο νέο πρωτάθλημα"
| 2021-12-24 17:01:00

"Βόμβα" από άνθρωπο της Φόρμουλα 1 - "Δεν νομίζω ο Χάμιλτον να επιστρέψει στο νέο πρωτάθλημα"

Sportdog Team
"Βόμβα" από άνθρωπο της Φόρμουλα 1 - "Δεν νομίζω ο Χάμιλτον να επιστρέψει στο νέο πρωτάθλημα"

Την άποψη ότι ο Βρετανός πιλότος της Mercedes δεν θα δώσει το παρών στο επόμενο πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστον, σε δηλώσεις που έκανε.

Μπέρνι Έκλεστον: Όλο και περισσότεροι είναι οι... ψίθυροι που αναφέρουν πως ο Λιούις Χάμιλτον σκοπεύει σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση άμεσα, με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Φόρμουλα 1, σε δηλώσεις που έκανε, να αναφέρει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο νέο πρωτάθλημα, κυρίως λόγω της απογοήτευσης που νιώθει για την εξέλιξη της φετινής σεζόν.

«Δεν έχω μιλήσει με τον ίδιο, αλλά πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του. Ένιωσα αμέσως ότι δεν θα απαντούσε σε μια ερώτηση για το μέλλον του γιου του. Οπότε μιλήσαμε μόνο για δουλειές.

Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει. Η απογοήτευσή του είναι πολύ μεγάλη. Και μπορείς έως έναν βαθμό να το καταλάβεις», είπε χαρακτηριστικά στην Blick ο Μπέρνι Έκλεστον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags