Facebook Pixel Κατερίνα Στεφανίδη: Αιχμές Στεφανίδη για το βράβευση Αντετοκούνμπο - "Είναι δυνατόν να μην κέρδισε το βραβείο ο..."
| 2021-12-24 20:16:00

Αιχμές Στεφανίδη για το βράβευση Αντετοκούνμπο - "Γίνεται να μην κέρδισε το βραβείο ο..."

Sportdog Team
Αιχμές Στεφανίδη για το βράβευση Αντετοκούνμπο - "Γίνεται να μην κέρδισε το βραβείο ο..."

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ διαφωνεί με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021, στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την αντίθεσή με τη βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021.

Με ανάρτησή της στα social media η πρωταθλήτρια του επί κοντώ υποστήριξε ότι το βραβείο θα έπρεπε να δοθεί στον Μίλτο Τεντόγλου επειδή κατέκτησε χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter:

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);». Η αναφορά της είχε να κάνει με τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Όπως είναι λογικό, το tweet της προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια να εξηγεί: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags