Facebook Pixel Κατερίνα Στεφανίδη: Νέο... μέτωπο για Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούμπο - Τι είπε για την Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-12-25 17:53:00

Νέο... μέτωπο για Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούμπο - Τι είπε για την Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο... μέτωπο για Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούμπο - Τι είπε για την Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)

Μετά τις αιχμές για τον τρόπο που ψηφίστηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, η χρυσή Ολυμπιονίκης εξέφρασε την αντίθεσή της και για την ανάδειξη της Ελληνίδας τενίστριας ως κορυφαία για το 2021.

Κατερίνα Στεφανίδη: Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μετά την δημόσια διαφωνία της για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούμπο ως κορυφαίο αθλητή για το 2021, αντί του Μίλτου Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανοίγοντας παράλληλα συζήτηση με αρκετούς που σχολίασαν, ενώ κάποιος μάλιστα άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως κορυφαία για το 2021.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags