Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίσημο! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Άλλα Σπορ
| 2021-12-28 18:14:00

Επίσημο! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Sportdog Team
Επίσημο! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Μεγάλο είναι το σφυροκόπημα του κορωνοϊού στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες, με τον αθλητισμό να δέχεται και αυτός μεγάλο χτύπημα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί προγραμματισμένος αγώνας των Πρασίνων.

Παναθηναϊκός: Και το βόλεϊ χτύπησε ο κορωνοϊός καθώς λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε πολλά κρούσματα στο τμήμα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της Τετάρτης (29/12) με τους Πράσινους για τον ημιτελικό του Λινγκ Καπ, με την δεύτερη αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί στις 5 Ιανουαρίου στην Σύρο.

"Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας Λιγκ Καπ του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Volleyleague το ματς αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας και σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου,προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα
", αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags