Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Aπέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς στο ATP Cup
| 2022-01-01 12:03:00

Από ποιον αγώνα αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς - Τι συμβαίνει με τον αγκώνα του - Η πρώτη δήλωση!

Sportdog Team
Από ποιον αγώνα αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς - Τι συμβαίνει με τον αγκώνα του - Η πρώτη δήλωση!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες με πάγο στον αγκώνα στον οποίον εγχειρήστηκε πρόσφατα, απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς στο ATP Cup και θα τον αντικαταστήσει ο Αριστοτέλης Θάνος που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση,

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας πρωταθλητής, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε από τους τελικούς Nitto ATP 2021 πριν από ενάμιση μήνα μετά από έναν αγώνα λόγω του ίδιου τραυματισμού στον αγκώνα, ενώ στη συνέχεια υπόβληθηκε σε επέμβαση.

«Η ανάρρωση από την επέμβαση στον αγκώνα μου τον Νοέμβριο είναι σε καλό δρόμο για τη Μελβούρνη και σήμερα ήταν ένα προληπτικό βήμα για να βεβαιωθώ ότι θα φτάσω στη Μελβούρνη», είπε ο Τσιτσιπάς. «Θα βλέπουμε μέρα με τη μέρα, αγώνα με αγώνα μέχρι τότε».

Ο Τσιτσιπάς έχει αποσυρθεί μόνο από αυτό το εναρκτήριο ματς στο παιχνίδι του Δ' Ομίλου. Η επόμενη αναμέτρηση της Ελλάδας θα είναι το βράδυ της Δευτέρας με την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags