Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Χαμός στην Αυστραλία - Τρόμος ότι υπάρχουν και άλλοι... Τζόκοβιτς και έχουν περάσει στη χώρα (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-01-06 21:55:00

Χαμός στην Αυστραλία - Τρόμος ότι υπάρχουν και άλλοι... Τζόκοβιτς και έχουν περάσει στη χώρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Αυστραλία - Τρόμος ότι υπάρχουν και άλλοι... Τζόκοβιτς και έχουν περάσει στη χώρα (ΦΩΤΟ)

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στη χώρα με την βίζα του Σέρβου τενίστα οι Αρχές εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις που τελικά πέρασαν τα σύνορα με τα ίδια χαρτιά που είχε ο Νόλε.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η υπόθεση με τον Σέρβο τενίστα έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Αυστραλίας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, με τον Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης να προσπαθεί να περάσει στη χώρα έχοντας στις αποσκευές του ιατρικές εξαιρέσεις από δύο διαφορετικές επιτροπές της χώρας, την Tennis Australia, η οποία διοργανώνει όλες τις τενιστικές δραστηριότητες στη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι και το Αυστραλιανό Οπεν, αλλά και από την επιτροπή του Υπουργείου Υγείας της πολιτειακής κυβέρνησης της Βικτώριας.

Όταν ο Νόλε έφτασε στο  αεροδρόμιο της Μελβούρνης οι συνοριακές αρχές του μπλόκαραν την είσοδο στη χώρα, παρότι είχε εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από δύο ανεξάρτητες επιτροπές, μιας και η Αρχές της χώρας έχουν δικαιοδοσία να εξετάσουν ξεχωριστά κάθε αίτηση για βίζα και είτε να την εγκρίνουν είτε όχι, κάτι που στην περίπτωση του Τζόκερ ίσχυσε το δεύτερο.

Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού ο Σέρβος δεν ήταν ο μόνος που προσπάθησε να μπει στην Αυστραλία έχοντας ιατρική εξαίρεση από την Tennis Australia, με τις Αρχές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες που βρίσκονται στην Μελβούρνη και πιστεύουν ότι η Tennis Australia έχει δώσει άδεια σε τουλάχιστον δυο ακόμα παίκτες, που δεν συμβαδίζει με τα αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει το αυστραλιανό κράτος.

Παρόλα αυτά οι συγκεκριμένοι κατάφεραν και μπήκαν στην χώρα, έχοντας ακριβώς την ίδια βίζα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τις Αρχές να ελέγχουν εξονυχιστικά τις υποθέσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, με τα πράγματα να είναι πολύ τεταμένα την συγκεκριμένη στιγμή στην χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags