Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Μόνο με εμβόλιο θα συμμετάσχει στο Ρολάν Γκαρός!
Άλλα Σπορ
| 2022-01-17 13:46:00

Έρχονται νέοι μπελάδες για Τζόκοβιτς: Μόνο με εμβόλιο θα συμμετάσχει στο Ρολάν Γκαρός!

Sportdog Team
Έρχονται νέοι μπελάδες για Τζόκοβιτς: Μόνο με εμβόλιο θα συμμετάσχει στο Ρολάν Γκαρός!

Η προσπάθεια του κορυφαίου τενίστα του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς να καταρρίψει το ρεκόρ των 20 τίτλων Grand Slam κατακτώντας το Australian Open έληξε με τη δικαστική απόφαση να επικυρώσει την ακύρωση της βίζας από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος σταρ, όμως, κινδυνεύει να χάσει και το Ρολάν Γκαρός, αν δεν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Αυτό ξεκαθάρισε η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε από το κοινοβούλιο. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή ξένους επαγγελματίες. Το ίδιο θα ισχύει και για τις αθλητικές διοργανώσεις, χωρίς εξαιρέσεις.

Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί για να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο», τόνισε σχετικά. Το φετινό Ρολάν Γκαρός είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 22 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags