Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Αυστραλία κάνει... Μίδα τον Τσιτσιπά - Απίθανα λεφτά στις τσέπες - Ίλιγγος με τα συνολικά κέρδη
Άλλα Σπορ
| 2022-01-28 19:51:00

Η Αυστραλία κάνει... Μίδα τον Τσιτσιπά - Απίθανα λεφτά στις τσέπες - Ίλιγγος με τα συνολικά κέρδη

Sportdog Team
Η Αυστραλία κάνει... Μίδα τον Τσιτσιπά - Απίθανα λεφτά στις τσέπες - Ίλιγγος με τα συνολικά κέρδη

Μπορεί ο Έλληνας τενίστας να αποκλείστηκε από τον τελικό του Australian Open όμως σίγουρα έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο να χαμογελάει.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εξαιρετικός ήταν στην Αυστραλία ο Έλληνας τενίστας παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ, όμως παρόλα αυτά και πάλι έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης με την πορεία του στην Αυστραλία κατάφερε να βάλει στον λογαριασμό του 895.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή σε 567.955 ευρώ, ενώ αν περνούσε τον Ρώσο και βρισκόταν στον τελικό θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος μιας και ο νικητής του τουρνουά θα λάβει έπαθλο 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο ηττημένος θα πάρει ένα ποσό που φτάνει το 1.000.000 ευρώ.

Πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις στα 23 του χρόνια έχει καταφέρει ήδη να βγάλει απίστευτα χρήματα από την παρουσία του στα κόρτ, μιας και έχει ήδη κερδίσει κοντά στα 16,9 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα 15,2 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά καταλαβαίνει κανείς ότι με τα χρόνια που έχει μπροστά του μπορεί να «εκτοξεύσει» ακόμη περισσότερο τα έσοδά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags