Facebook Pixel Παγκόσμια επιτυχία της ΑΕΚ στην ξιφασκία!
| 2011-12-11 20:30:00

Παγκόσμια επιτυχία της ΑΕΚ στην ξιφασκία!

Παγκόσμια επιτυχία της ΑΕΚ στην ξιφασκία!

Το βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας βάφτηκε κιτρινόμαυρο. Η Αριάννα Σακελλαρίου ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλοπάτι του κόσμου κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Διεθνές Cadet Circuit της Γερμανίας!

H 16χρονη αθλήτρια ξεπέρασε το εμπόδιο όλων των αντιπάλων της και έφτασε δίκαια στην κορυφή. Στο βάθρο παρότι τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή της στην ΑΕΚ ανέβηκε φορώντας την κιτρινόμαυρη φόρμα με τον δικέφαλο αετό. Η Σακελλαρίου έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και αναμένεται για το τυπικό της διαδικασίας η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που έχει καταθέσει η Ένωση για να πάρει το δελτίο της, μια διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις στο άθλημα της Ξιφασκίας όπου δεν υπάρχουν ουσιαστικά μεταγραφές παρά μόνο επιλογές αθλητών για να αλλάξουν σωματείο. Το άθλημα είναι ερασιτεχνικό, μην ξεχνιόμαστε άλλωστε. Η Σακελλαρίου πήγε στην Γερμανία πάντως με την αποστολή της ΑΕΚ κανονικά, συμμετέχοντας εδώ και αρκετό καιρό στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας με προπονητές τους Θανάση Δελενίκα και Ανδρέα Δουβή. Η κιτρινόμαυρη αποστολή επιστρέφει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Αθήνα και αναμένεται να γίνει δεκτή με ενθουσιασμό...

Μπράβο στους ήρωες της κιτρινόμαυρης Ξιφασκίας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αθλητή, από τον Έφορο, την προπονητική ομάδα και τους γονείς των παιδιών που δίνουν όλα τα εφόδια στα παιδιά τους για να πρωταγωνιστούν με την φανέλα της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags