Facebook Pixel Επέστρεψαν στον θρόνο τους τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Σήκωσαν το Κύπελλο στην Κρήτη! (Vids)
Άλλα Σπορ
| 2022-03-12 21:17:00

Επέστρεψαν στον θρόνο τους τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Σήκωσαν το Κύπελλο στην Κρήτη! (Vids)

Sportdog Team
Επέστρεψαν στον θρόνο τους τα κορίτσια του Παναθηναϊκού - Σήκωσαν το Κύπελλο στην Κρήτη! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών για το 2022!

Παναθηναϊκός: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» ήταν μία φράση που έχει ειπωθεί στην πολιτική σκηνή του τόπου μας πριν από λίγα χρόνια. Αυτή ακριβώς η φράση ταιριάζει για να αναδείξει την νίκη - τίτλο του Παναθηναϊκού και την επιστροφή του εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Το άγχος ήταν φανερό, ειδικά στο πρώτο σετ, όμως τα κορίτσια δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν σήμερα. Κέρδισαν στου Ρέντη, κέρδισαν την ΑΕΚ εντός έδρας, ο τίτλος ήταν μονόδρομος.

Παρά την αξιόμαχη προσπάθεια της εξαιρετικής Θήρας, ο τίτλος «βάφτηκε» πράσινος, γιατί... δε γινόταν αλλιώς. Το ζήτημα είναι να συνεχιστεί αυτή η εκπληκτική προσπάθεια που γίνεται φέτος και ο Παναθηναϊκός να είναι μόνιμα διεκδικητής των τίτλων.

Αυτός ο τίτλος είναι για όλους όσους στήριξαν το τμήμα τη χρονιά που έπαιζε στην Pre League, όταν έπαιζε με μία ξένη στην πρώτη κατηγορία, για όσους ήταν εκεί όταν η ομάδα ήταν 3ο και 4ο φαβορί, για όσους πίστεψαν, πιστεύουν και θα πιστεύουν σ' αυτή την ομάδα.

Είναι ένας τίτλος για τη διοίκηση Μαλακατέ, τον κ. Αλαγιάννη που «σπρώχνει» χρήμα για το «τριφύλλι», για τον κ. Γιαννακόπουλο που αναγέννησε την ομάδα όταν ήταν έτοιμη για διάλυση.

Ένας τίτλος για τη Θύρα 13 (και όχι μόνο), που στηρίζει κάθε τμήμα του Παναθηναϊκού (βλέπε πόλο στα Χανιά), που ήταν δίπλα στα (πολύ) δύσκολα και στα εύκολα.

Ένας τίτλος για τα κορίτσια, για την Ρόγκα που ήταν πάντα εκεί, για την Αθηνά που γύρισε Ελλάδα και είναι ο συνδετικός κρίκος με το τελευταίο πρωτάθλημα (μακάρι και φέτος...), για την Ειρήνη που πέρσι απέκλεισε με εξαιρετική εμφάνιση τον Παναθηναϊκό (πέρσι μέλος του ΑΟ Θήρας) και για ΟΛΑ τα κορίτσια που έδωσαν την ψυχή τους για να τον κατακτήσουν.

Ένας τίτλος για τον κ. Οικονόμου που προσπαθεί κι αυτός να ανέβει τα σκαλιά μαζί με την ομάδα. Καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό που έχει κάνει φέτος, να διαχειρίζεται όλες τις παίκτριες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν δεν υπήρχε ο covid στο χειρότερο σημείο της χρονιάς, ίσως και ο ευρωπαϊκός τελικός να μην ήταν πολύ μακριά, στο «γαμώτο» της φετινής χρονιάς.

Όπως και να χει, τα «φίνα κορίτσια»... ψήλωσαν ακόμα περισσότερο σήμερα, και αυτός ο τίτλος (ας) είναι μόνο η αρχή.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-22, 25-19, 25-15)

 

Πηγή: prasinostypos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags