Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Πάρτι Σάκκαρη με την Κβίτοβα - Ισοπέδωσε την Τσέχα και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells
Άλλα Σπορ
| 2022-03-14 21:25:00

Πάρτι Σάκκαρη με την Κβίτοβα - Ισοπέδωσε την Τσέχα και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Sportdog Team
Πάρτι Σάκκαρη με την Κβίτοβα - Ισοπέδωσε την Τσέχα και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Απολαυστική εμφάνιση για την Ελληνίδα τενίστρια που σάρωσε την Τσέχα αντίπαλό της με 6-3 και 6-0 και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη: Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ελληνίδα τενίστρια που έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση νικώντας με 6-3, 6-0 την Πέτρα Κβίτοβα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Ο αγώνας για το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης ήταν μέχρι να πάρει το πρώτο σετ, το οποίο έγινε στο tie break, με την Τσέχα αμέσως μετά να... αδειάζει. Η Ελληνίδα κρατούσε αρχικά το σερβίς της χωρίς πρόβλημα, μην μπορώντας όμως να προχωρήσει σε κάποιο break, κάτι που τελικά έγινε στο 8 game όταν και προηγήθηκε με 5-3 και στην συνέχεια δημιούργησε διπλό break point, ωστόσο η Ελληνίδα άντεξε, τα έσβησε και τα δύο και κατέκτησε το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην Κβίτοβα με το τελικό 6-0 να δείχνει την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Τσέχα κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Ελληνίδα τενίστρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags