Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χαμός στο χάντμπολ - "Διαιτησία 100-0 για Ολυμπιακό", λέει ο ΠΑΟΚ - Τι απάντησαν οι Πειραιώτες
| 2022-04-02 23:25:00

Χαμός στο χάντμπολ - "Διαιτησία 100-0 για Ολυμπιακό", λέει ο ΠΑΟΚ - Τι απάντησαν οι Πειραιώτες

Sportdog Team
Χαμός στο χάντμπολ - "Διαιτησία 100-0 για Ολυμπιακό", λέει ο ΠΑΟΚ - Τι απάντησαν οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός νίκησε 30-25 τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά ο Δικέφαλος είχε έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, με επίσημη δήλωσή του τοποθετήθηκε για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείχνοντας την ξεκάθαρη οργή του Δικεφάλου για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό της Νίκαιας. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν έχω ξαναδεί διαιτησία, λυπάμαι πάρα πολύ, τόσο για τους διαιτητές, όσο και τους παρατηρητές, οι οποίοι ήταν αδιάφοροι σ' ένα γήπεδο το οποίο ήταν πολύ εχθρικό, με διακοπές και παρεμβάσεις. Είναι λυπηρό και πρέπει οι ΚΕΔ και ΟΧΕ να προσπαθήσουν να λάβουν μέτρα, ειδικά σε αγώνες μεγάλης σημασίας όπως ο σημερινός.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάλυψη του αγώνα, είτε μέσω της ΕΡΤ, είτε μέσω Live Streaming. Όλοι έχουν την ευθύνη τους εκτός από τον ΠΑΟΚ. Όλη η Ελλάδα θα έβλεπε τι έγινε σήμερα στο γήπεδο. Η διαιτησία ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού, κόντρα σ' έναν ΠΑΟΚ ο οποίος παρά τις αγωνιστικές απουσίες έδειξε πως θα μπορούσε να πάρει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρόκριση.

Συνεχίζουμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Final-4 του Κυπέλλου». 

Με την σειρά τους οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν μέσω ανακοίνωσης, στην οποία μιλούν για απουσία κάθε σοβαρότητας τόσο του σωματείου της Θεσσαλονίκης, όσο και των παραγόντων της, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο του προέδρου του, κ. Κατσαρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το... report του 'ΑΣ' ΠΑΟΚ, το οποίο στερείται κάθε σοβαρότητας, όπως ο πρώτος μέχρι τον τελευταίο παράγοντα στον συγκεκριμένο σύλλογο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παραβλέποντας την πάγια τακτική της κουκούλας και της στοχοποίησης, που διακρίνει το σωματείο του Θερμαϊκού, αναρωτιέται αν η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας έχει το παραμικρό παράπονο από την φιλοξενία στον Πειραιά.

Τόσο στο σημερινό ματς όσο και σε όλες τις μεταξύ μας συναντήσεις όλων των τμημάτων. Καλούμε δε, τον παντελώς στερούμενο στοιχειώδους σοβαρότητας πρόεδρο του 'ΑΣ' ΠΑΟΚ κ. Κατσαρή, να στείλει κι αυτός το δικό του... report, αφού οι κακές γλώσσες λένε ότι οι συντάκτες του σχετικού παραληρήματος τον αγνόησαν για ακόμη μία φορά, παίζοντας το δικό τους επικοινωνιακό παιχνίδι προς ίδιον όφελος. Τα υπόλοιπα είναι προς λαϊκή κατανάλωση. Υ.Γ Τελικά πότε θα καταλάβετε ότι το επίσημο όνομα σας είναι Π.Α.Ο.Κ . και όχι Α.Σ Π.Α.Ο.Κ.;».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags