Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Την Μ. Πέμπτη η συνέχεια του αγώνα του Τσιτσιπά - "Γολγοθάς" αν προκριθεί (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-04-20 23:28:00

Την Μ. Πέμπτη η συνέχεια του αγώνα του Τσιτσιπά - "Γολγοθάς" αν προκριθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Την Μ. Πέμπτη η συνέχεια του αγώνα του Τσιτσιπά - "Γολγοθάς" αν προκριθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εναρκτήριος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν της Βαρκελώνης, απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα για τον β΄ γύρο του τουρνουά, ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχής και θα συνεχιστεί αύριο (21/4).

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο εναρκτήριος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν της Βαρκελώνης, απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα για τον β΄ γύρο του τουρνουά, ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχής και θα συνεχιστεί αύριο (21/4).

Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε δύο φορές, τη δεύτερη οριστικά. Η πρώτη ήταν αμέσως μετά το πρώτο γκέιμ, που κατάκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής. Τότε η ένταση της βροχής αυξήθηκε και οι δύο αθλητές πήγαν στα αποδυτήρια.

Ύστερα από αρκετή ώρα επέστρεψαν στο γήπεδο, ο Τσιτσιπάς βρήκε ρυθμό και με δύο break προηγήθηκε με 5-1 αλλά ο ουρανός της Καταλονίας είχε άλλα... σχέδια και η βροχή επέστρεψε καταρρακτώδης, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, όπως και των υπόλοιπων που βρίσκονταν σε εξέλιξη και οι οποίοι θα συνεχιστούν επίσης τη μεγάλη Πέμπτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί  θα έχει διπλή αποστολή καθώς θα παίξει περίπου στις 19.00 και τον αγώνα της φάσης των «16» με τον νικητή του ζευγριού Φεδερίκο Κόρια - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags